0 artikala 0,00 kn

Trenutno nema artikala u vašoj košarici.

Ukupno: 0,00 kn

Uvjeti korištenja

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije proizvoda ponuđene na internet stranicama www.jumbomoda.com. Prodavatelj proizvoda koji se nalaze u internet trgovini www.jumbomoda.com je tvrtka Bruno i Lana j.d.o.o., Mosećka 131, 21000 Split, a kupac je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod iz ponuđenog kataloga, te popuni elektronički obrazac i pošalje ga prodavatelju. Sve iskazane cijene su maloprodajne s uključenim PDV-om.

Naručivanje

Kako je www.jumbomoda.com isključivo internet trgovina  narudžbu je moguće izvršiti isključivo elektronskim putem tj. obrascem za narudžbu 24 sata dnevno 7 dana u tjednu. Kupac da bi izvršio narudžbu može ili ne mora biti registriran. Od kupca se traži da prilikom narudžbe unese svoje podatke te svoju i dostavnu adresu kako bi bili u mogućnosti obraditi narudžbu. Po izvršenju narudžbe kupac će biti obaviješten putem elektroničke pošte o primitku iste.

Plaćanje

Naručene proizvode kupac prodavatelju može platiti na dva načina i to pouzećem (plaćanje dostavljaču kurirske službe prilikom dostave) ili kreditnim karticama (American Express, Diners Club, Visa, MasterCard i Maestro)

Dostava

Naručeni proizvodi će se isporučiti putem kurirske službe HP Express. Pošiljku ćemo isporučiti u roku od 1 do 3 radna dana. Za sve narudžbe iznad 300 kuna dostava je besplatna, dok je za narudžbe ispod 300 kuna cijena poštarine 19,90 kuna. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom ne mogu oštetiti.  Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke uočite vanjsko oštećenje pošiljke možete odbiti preuzeti istu.

Povrat i reklamacija proizvoda

Pravo na jednostrani raskid ugovora imaju svi kupci u roku od 14 (četrnaest) dana od dana primitka pošiljke. Kupac je dužan obavijestiti Bruno i Lana j.d.o.o. prije isteka roka od 14 dana i to putem obrasca za jednostrani raskid ugovora.

Preuzimanje obrasca o jednostranom raskidu ugovora (PDF format, DOC format)

Zahtjev za jednostrani raskid ugovora se šalje na e mail adresu info@jumbomoda.com ili poštom na adresu Bruno i Lana j.d.o.o. Mosećka 131, 21000 Split. Kako bi zahtjev bio uvažen roba mora biti nenošena, neoštećena i u originalnoj ambalaži. Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju zahtjev za povrat neće biti uvažen te će kupac morati platiti poštarinu u iznosu od 40 kuna da bi mu roba ponovo bila poslana na kućnu adresu. Ukoliko je roba u odgovarajućem stanju kupcu će biti vraćen puni iznos na tekući račun ili kreditnu karticu ovisno koji način plaćanja je korišten prilikom kupovine. Iznos će biti vraćen u roku od 14 dana od dana primitka zahtjeva. Kupac snosi trošak slanja proizvoda prodavatelju.

Zamjena

Zamjena proizvoda je moguća u roku od 14 dana od primitka pošiljke. Kupac snosi trošak slanja pošiljke prodavatelju. Molimo da nas prije slanja proizvoda kontaktirate putem elektroničke pošte info@jumbomoda.com.

Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača

Kupac svoje prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača može proslijediti putem elektroničke pošte info@jumbomoda.com ili na adresu Bruno i Lana j.d.o.o., Mosećka 131, 21000 Split.

Izjava o privatnosti

Jumbomoda.com obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici jumbomoda.com i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Ostale informacije

Tim tvrtke Bruno i Lana j.d.o.o.ulaže maksimalne napore da podaci prikazani u internet trgovini budu točni, međutim ne možemo jamčiti stopostotnu točnost svih informacija o proizvodima. Rijetko su moguća odstupanja podataka i fotografija na web stranicama od stvarnih proizvoda. Bruno i Lana j.d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost i greške na ovim stranicama, te ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzročen direktno ili indirektno korištenjem ovih web stranica.